Pure energie review

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Als we het hebben over één van grootste energieleveranciers van ons land, dan hebben we het natuurlijk over Pure energie. Ondanks het feit dat ze al jarenlang één van de voordeligste zijn, is het toch goed om als eventuele potentiële nieuwe klant deze Pure energie review goed door te lezen. Door het lezen van deze Pure energie review kom je misschien tot nieuwe inzichten, die jou uiteindelijk doen besluiten om wel of niet met Pure energie in zee te gaan. Neem er dus rustig je tijd voor een lees deze review daarom ook gerust wat vaker door.

Volledig groene stroom uit Nederland

Kies je voor Pure energie, dan kies je voor groene stroom wat volledig is opgewekt in Nederland. Wat we namelijk veel zien, is dat veel leveranciers ervoor kiezen om certificaten te kopen, zodat de stroom die eigenlijk niet groen wordt opgewerkt, toch als groene stroom kan worden vermarkt. Hoe dit exact werkt, dat leggen we in deze Pure energie review niet uit, maar dat het niet helemaal klopt, dat is een ding wat zeker is. Kies je voor Pure energie, dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Alle energie die namelijk wordt opgewekt, wordt volledig groen en in eigen land opgewekt. Zo ben je dus verzekerd van groene stroom.

Eigen wind- en zonneparken

Pure energie vind groene energie ontzettend belangrijk. Niet voor niets wordt er daarom flink geïnvesteerd in nieuwe wind- en zonneparken om aan de blijvende vraag te kunnen blijven voldoen. Naast het feit dat Pure energie groene stroom levert, faciliteren ze ook het leggen van zonnepanelen. Wanneer je ervoor kiest deze via hen aan te schaffen, geven ze je zelfs nog een extra korting op je maandelijkse lasten. Zo kunnen ze dus met zekerheid zeggen dat ze volledig groen zijn er daarnaast ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat ook de consument zo groen mogelijk wordt.

Geen vaste contracten

Een ander bijkomend voordeel welke je hebt wanneer je kiest voor Pure energie, is dat je niet vastzit aan een contract. Dat wil zeggen dat je de dagprijs betaald en zo dus verzekerd bent van de beste prijs op dat moment. Daarnaast kun je ook zien wat de kosten per uur zijn, zodat je op basis daarvan de keuze kunt maken om je auto wel of juist niet op te laden die dag.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Geef zelf een review