Live Energy review

0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Live Energy is een vooruitstrevend energiebedrijf dat zich onderscheidt als een pionier in het leveren van dynamische energieoplossingen voor huishoudens, bedrijven en gemeenschappen. Met een diepgewortelde toewijding aan duurzaamheid en innovatie, streeft Live Energy ernaar om de energiemarkt te transformeren door middel van adaptieve en flexibele energielevering.

Kosten

 • Maandelijkse verbruiksfactuur (geen voorschot)
 • €6.05 vaste kosten per maand
 • €0.0242 opslag per kWh

Salderen

 • Jaarlijks salderen
 • Opwek vs. verbruik jaarlijks verrekenen

Features

 • Klantenservice (telefoon/mail/chat)
 • Handige app
 • Focus op duurzaamheid & bewustwording

Kosten

De kosten van Live Energy bestaan uit je verbruikskosten per kWh en de vaste abonnementskosten per maand. Bijzonder aan Live Energy is dat je een maandelijkse factuur krijgt op basis van je verbruik, maar dat de energiebelasting wel gelijk is over alle 12 maanden in een jaar. Zo heb je wel fluctuatie in je factuur – want in de winter verbruik je meer kWh aan stroom dan in de zomer – maar zijn de verschillen minder groot dan bij bijvoorbeeld Tibber. Aan het einde van het jaar krijg je dan een een jaarafrekening om te kijken of je teveel of te weinig energiebelasting hebt betaald.

Salderen

Salderen gebeurt bij Live Energy op de reguliere manier voor dynamische energieprijzen. De verbruikte kWh en de teruggeleverde kWh worden tegen elkaar weggestreept in combinatie met de gemiddelde kWh prijs voor de verbruikte en teruggeleverde kWh prijs.

Features van Live Energy

 1. Dynamische energieprijzen: In tegenstelling tot traditionele energieleveranciers die statische tarieven en energielevering hanteren, heeft Live Energy de kunst van dynamische energieprijzen geperfectioneerd. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, slimme meters en real-time data-analyse, past Live Energy zich aan de behoeften en het gebruikspatroon van zijn klanten aan. Dit resulteert in een energieaanbod dat naadloos fluctueert op basis van piek- en daluren, weersomstandigheden en individuele energieconsumptie.
 2. Duurzaamheid en hernieuwbare energie: Live Energy is zich bewust van de groeiende behoefte aan schone energiebronnen. Daarom maakt het bedrijf gebruik van een uitgebreid aanbod van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-, wind- en waterkracht, om een minimale ecologische voetafdruk te garanderen. Klanten van Live Energy dragen actief bij aan de vermindering van broeikasgasemissies en het behoud van het milieu.
 3. Slimme energiebeheeroplossingen: Live Energy biedt zijn klanten toegang tot geavanceerde slimme energiebeheeroplossingen. Met intuïtieve mobiele apps en online platforms kunnen gebruikers real-time inzicht krijgen in hun energieconsumptie, de kosten volgen en zelfs de instellingen van hun energieaanbod aanpassen. Dit stelt klanten in staat om bewuste keuzes te maken en hun energiegebruik te optimaliseren.
 4. Educatie en bewustwording: Naast het leveren van dynamische energie, heeft Live Energy een sterke nadruk op educatie en bewustwording. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te informeren over energie-efficiëntie, gedrag dat energie bespaart en de voordelen van een duurzame levensstijl. Dit draagt bij aan een bredere beweging van milieubewustzijn en verantwoord energiegebruik.
 5. Klantgerichtheid: Live Energy heeft zijn succes te danken aan een diepgewortelde klantgerichtheid. Het bedrijf streeft ernaar om een naadloze klantervaring te bieden, met een responsieve klantenservice die klaarstaat om te helpen bij vragen, problemen en technische ondersteuning.

Live Energy staat synoniem voor een nieuwe generatie energieleveranciers die verder gaan dan alleen het leveren van elektriciteit. Het bedrijf belichaamt de overtuiging dat energieoplossingen flexibel, duurzaam en slim moeten zijn. Met een duidelijke visie op de toekomst en een voortdurende toewijding aan innovatie, blijft Live Energy de energiemarkt herdefiniëren en bijdragen aan een schonere, duurzamere wereld.


Reviews van Energieprijzengids.nl bezoekers

0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Geef zelf een review