Budget energie review

Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)

Ga je voor gemak, dan ga je voor Budget energie. In deze Budget energie review bespreken we alles wat jij moet weten over deze energieleverancier. Ze zijn namelijk niet alleen één van de goedkoopste aanbieders als het gaat om gas en licht, maar hebben ook tal van andere voordelen. Om je een idee te geven wat Budget energie allemaal voor jou kan betekenen en nog belangrijker, waar ze voor staan. Hebben we speciaal voor jou een uitgebreide Budget energie review geschreven, waarin al deze punten aan bod komen. Do er dus je voordeel mee.


100% groen

Budget energie is een absolute prijsvechter. Met de oprichting in 2011 zijn ze met stip de jongste speler op deze markt. Ondanks dat leveren ze inmiddels al enkele jaren gas en groene stroom. Dit doen ze zowel particulier als zakelijk. Het grote voordeel wat je hebt bij Budget energie, is dat je onbeperkt energie mag terugleveren. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen je eigen stroom perfect kunt dekken, maar er dus ook nog eens een vergoeding voor krijgt wanneer je extra stroom teruglevert.

Je regelt alles eenvoudig zelf via de app

Met de app ‘budget thuis’ kun je eenvoudig realtime zien wat je verbruik is. Op deze manier kun je dus exact bepalen wat voor jou aan de hand van de energietarieven handig is om te doen. Het namelijk heel goed zijn, dat het wijsheid is om bijvoorbeeld je auto ‘s avonds aan de lader te doen, die ‘s nachts te doen als de tarieven dan gunstiger zijn. Aan de hand van de app kun je dus enigszins sturen op je energieverbruik hoe handig is dat?

De tarieven

In deze Budget energie review mogen de tarieven natuurlijk niet ontbreken. Bij Budget Energie kun je kiezen voor een dynamisch contract, vast contract of een variabel contract. Bij een dynamisch energieprijzen contract worden de tarieven namelijk ieder uur bepaald. Dit kan een voordeel zijn, maar natuurlijk ook een flink nadeel zijn. Wanneer de prijzen dan dalen, heb je bij een dynamisch contract direct voordeel en kun je hier je verbruik op afstemmen. Wil je liever meer zekerheid, dan is een vast of variabel contract een betere optie voor jou.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)

gemakkelijk en voordelig

Rated 5,0 out of 5
januari 4, 2023

bijna 2 euro minder voor een kuub gas dan bij Eneco.

zegt meer dan genoeg.

Bart

Alles in 1 is top

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2022

Vooral erg prettig dat je energie, gas maar ook tv (en zelfs mobiel) kunt combineren bij 1 aanbieder. Energieprijs is niet de laagste, maar zeker ook niet de hoogste. Meer dan tevreden!

Leon

Geef zelf een review