Nextenergy review

Rated 4,3 out of 5
4,3 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed0%
Gemiddeld33%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

⚡️ Bekijk direct jouw aanbod van NextEnergy! ⚡️

NextEnergy is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en toepassing van duurzame energie- en technologie oplossingen. Dus ben jij op zoek naar een eerlijk en transparant energieleverancier, dan ben je bij Nextenergy aan het juiste adres. Het grote voordeel aan Nextenergy, is dat je altijd weet waar je aan toe bent. Doordat er gebruik wordt gemaakt van dynamische inkoopprijzen, profiteer je als klant direct op het moment dat de tarieven omlaag gaan. Uiteraard geldt andersom hetzelfde. Dit heeft als voordeel dat je dus nooit teveel betaald. Waar veel andere aanbieders ervoor kiezen de prijzen maandelijks te herzien, is dit bij Nextenergy dus niet het geval!

Energie tegen inkoopprijs

Kies je voor Nextenergy, dan ben je verzekerd van de scherpste prijzen. Doordat stroom en gas scherp kunnen worden ingekocht, worden deze tegen inkoopprijs doorverkocht aan de klanten. Dit heeft als grote voordeel dat je direct profiteert op het moment dat de prijzen dalen. Daarbij komt ook dat je niet vastzit aan een langdurig contract en dus op ieder gewenst moment kunt besluiten om over te stappen naar een andere energieleverancier. Gezien de scherpe tarieven is deze kans vrij klein, maar is het wel goed te weten dat de mogelijkheid er wel is.

Waarin onderscheidt NextEnergy zich?

  1. Geavanceerd energieplatform: NextEnergy biedt een geavanceerd energieplatform dat consumenten realtime inzicht geeft in hun energieverbruik en prijzen. Met behulp van slimme technologieën en geavanceerde algoritmen kunnen consumenten hun energieverbruik monitoren en optimaliseren. Het platform biedt gedetailleerde informatie over het energieverbruik, waardoor consumenten beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over hun energiegebruik.
  2. Klantgerichte benadering: NextEnergy hecht veel waarde aan klanttevredenheid en heeft een klantgerichte benadering. Ze streven naar transparantie in communicatie en zorgen ervoor dat klanten goed geïnformeerd zijn over de energieprijzen en -voorwaarden. Ze bieden ondersteuning en begeleiding aan klanten om hen te helpen bij het optimaliseren van hun energieverbruik en kostenbesparingen.
  3. Duurzaamheid: NextEnergy heeft een sterke focus op duurzaamheid en streeft naar een groenere energievoorziening. Ze stimuleren het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en werken samen met partners die investeren in duurzame energieprojecten. Door te kiezen voor NextEnergy, dragen klanten bij aan de transitie naar een duurzamere energietoekomst.
  4. Innovatie: NextEnergy blijft voortdurend innoveren om de energie-ervaring van hun klanten te verbeteren. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelen nieuwe functies en diensten om klanten meer controle en gemak te bieden bij het beheren van hun energieverbruik. Ze streven naar continue verbetering en zoeken naar innovatieve oplossingen om de energietransitie te versnellen.
⚡️ Bekijk het scherpe aanbod van van NextEnergy en ga vandaag nog besparen! ⚡️

Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

Rated 4,3 out of 5
4,3 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)

Top ervaring en goedkoper dan vorige leverancier

Rated 5,0 out of 5
maart 28, 2024

Ik zit nu ruim 6 maanden bij NextEnergy en moet zeggen dat dit mij veel geld heeft bespaard!

David

Eindelijk weer een lage energierekening

Rated 5,0 out of 5
mei 9, 2023

Hoewel ik best sceptisch was toch de overstap gemaakt en dit had ik maanden geleden al moeten doen. Eindelijk weer een lage energierekening met gemiddeld afgelopen maand een prijs van €0.29 per kWh!

Joost

Informatie niet correct

Rated 3,0 out of 5
januari 19, 2023

Na een contract te hebben afgesloten werd mij gevraagd een waarborgsom van € 750,- te betalen alvorens tot levering kon worden overgegaan.

Ook factureert NextEnergy maandelijks een vaste vergoeding van € 5,- terwijl wordt aangegeven dat er tegen inkoopsprijzen wordt geleverd. Tibber doet dat niet en levert echt tegen inkoopsprijzen.

Marcel De Groot

Antwoord van Energieprijzengids.nl

Goed om erbij te vermelden dat de waarborgsom alleen gevraagd wordt bij bijvoorbeeld een BKR notering, dit geldt voor alle leveranciers. Daarnaast vraagt ook Tibber een vaste vergoeding (€3.95), net als alle andere aanbieders van dynamische energieprijzen.


Geef zelf een review