Energie direct review

Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Energie direct. Speciaal daarom hebben we deze Energie direct review geschreven om je een idee te geven waar ze allemaal voor staan, maar ook om je inzicht te geven in de werkwijze en tariefstelling van deze energiemaatschappij. Want vooral in de tijd waarin het aanbod enorm is, is het belangrijk dat er onafhankelijk wordt gekeken, zodat de consument uiteindelijk op basis van feiten een goede keuze kan maken. Doe er dus met deze Energie direct review je voordeel mee.

Alles inzichtelijk via de regelneef app

In de huidige tijd waarin de mobiele telefoon niet meer weg te denken is, is het wel zo prettig dat je op ieder gewenst moment inzage hebt in je energieverbruik. Met de regelneef app van Energie direct is dit geen enkel probleem. Zo kun je direct zien hoeveel je verbruikt en ook direct of het bedrag dat je maandelijks betaalt nog wel aansluit bij je verbruik. Je zit er immers niet op te wachten om aan het eind van het jaar flink wat geld terug te moeten betalen. Het is daarom dus ook belangrijk dat je dit regelmatig checkt.

Scherp aanbod

Energie direct biedt de scherpste prijzen. Doordat er massaal kan worden ingekocht, liggen de prijzen die je bij Energie direct betaald voor je energie doorgaans een stuk lager dan bij een andere aanbieder. Echter is het wel goed te weten dat er daarbovenop nog allerlei interessante voordelen zijn wanneer je klant wordt bij Energie direct. Niet voor niets zijn ze de afgelopen jaren ontzettend populair geworden krijgen ze er nog dagelijks veel nieuwe klanten bij. Zo is het zelfs zo, dat wanneer jij iemand klant maakt bij Energie direct, niet alleen hij of zij een bonus krijgt, maar ook jij!

Korting op zonnepanelen

In de huidige tijd waarin steeds meer mensen bezig zijn met het verduurzamen van hun huis, zien we dat zonnepanelen ongekend populair zijn. Omdat Energie direct het belangrijk vindt dat we met elkaar zorgen voor een schoner milieu, ontvang je maar liefst 250 euro korting op je zonnepanelen, hoe fijn is dat? Met deze Energie direct review hebben we je een inkijkje willen geven in wat ze je allemaal te bieden hebben en is het wellicht wel iets voor jou.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

Geweldig

Rated 5,0 out of 5
februari 17, 2024

Het aantrekken van nieuwe klanten hoeft toch niet te betekenen dat voor vaste klanten hogere tarieven kWh en per m3 berekend moeten worden. Vaste klanten zouden juist beloond moeten worden voor hun “trouw “zijn en niet gestraft zoals ik het nu ervaar.

Gezien de winst van energie direct(In de eerste helft van 2022 bedroeg de winst 4,1 miljard euro, maar dit is opgelopen tot een indrukwekkende 5,7 miljard euro in de eerste helft van 2023. Een stijging van bijna 40 procent.9 aug 2023).Kan de trouwe klant m.i. ook mee profiteren van de lage tarieven die u nieuwe klanten aanbiedt

Uw aanbod vast contract 1 jaar;

Groene stroom per kWh

normaal

1 t/m 2.900

€ 0,39301

dal

1 t/m 2.900

€ 0,39059

Vaste leveringskosten per dag € 0,27849

Gas per m3

1 t/m 1.000

€ 1,30185

Vaste leveringskosten per dag € 0,21265

Maar goed ik stap over;

Het aanbod wat ik nu heb van een energieleverancier 1 jaar vast

Gastarief: € 1,21304 per m3

Groene stroom Daltarief 2: € 0,30173 kWh1

Normaaltarief: € 0,30173 kWh1

(inclusief regiotoeslag gas)

Dat is per kwh en m3 een verschil van ± €0.09 en dat x 1100 voor stroom x 800 voor gas =171,- per jaar + welkomstbonus €370,- ±€541,- bespaard alleen door over te stappen

Uiteindelijk heeft u mij een gunst verleend, daarvoor wil ik u hartelijk danken. (iets van kan, deksel en neus).

Met vriendelijke groet, Lenneke

Lenneke

Geef zelf een review