Energyzero review

Rated 3,0 out of 5
3,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

Energyzero is een wat vreemde eend in de bijt. Naast het feit dat ze energieleverancier, bieden ze ook ´Energy-as-a-service’ Zo hebben ze namelijk een volledig eigen energie software platform. Zo ontwikkelen ze allerlei tool waarmee jij als klant ervoor kunt zorgen dat je energieverbruik zo laag mogelijk is. Daarnaast bieden ze ook ontzettende scherpe tarieven, waardoor ze niet alleen interessant zijn als leverancier, maar veel meer te bieden hebben dan dat. In deze Energyzero review nemen we je mee in de werkwijzen en welke voordelen Energyzero allemaal heeft.


NextEnergy

NextEnergy biedt zowel gas als elektra aan tegen dynamische prijzen en is goedkoper dan Energyzero, Frank & Tibber!

⚡️ Vast voorschot per maand – geen maandelijkse verrassingen, iedere maand hetzelfde bedrag. In de winter verbruik je meer, in de zomer minder: zo kan NextEnergy een vast voorschot per maand berekenen.

⚡️ Lees de volledige Nextenergy Review van ons!


Flexibele tarieven

Energyzero zorgt ervoor dat de klant nooit meer betaald dan dat ze zelf doen. Dit zorgt ervoor dat je als klant de actuele beurskoers betaald die ook door Energyzero wordt betaald. Doordat er geen extra opslag wordt gehanteerd, zorgen ze ervoor dat je een competitieve prijs kunnen bieden, waardoor het voor klanten interessant is om over te stappen. Zo kunnen ze je inzicht geven in de prijzen voor de komende 24 uur, zodat je kunt bepalen of je misschien bepaalde zaken nog even uitstelt. Denk hierbij aan het opladen van de auto of het draaien van één of meerdere wasjes.

⚡️ Nog beter dan Energyzero? Profiteer direct bij Nextenergy van de laagste prijs! 

Slimme tool

Voordelige tarieven is natuurlijk één ding, maar hoe fijn is het dat je ook nog eens flink kunt besparen op het verbruik zelf. Juist dit is waar Energyzero net dat stapje verder gaat dan veel andere energieleveranciers doen. Niet voor niets is het daarom ook goed om deze Energyzero review goed in je op te nemen en serieus te overwegen om te kijken of ze iets voor jou zijn. Zo bieden je namelijk naast scherpe tarieven ook allerlei verschillende slimme tools, waarmee jij je energieverbruik inzichtelijk kunt maken. Dit zorgt ervoor dat je exact weet waar en wanneer je veel gebruikt, zodat je op basis van die informatie direct actie kunt ondernemen bij de bron. Het leuke is dat je zelfs met klanten onderling een wedstrijd aangaat om wie het meeste weet te besparen. Zo zorg je er niet alleen voor dat je je eigen energieverbruik in de gaten houdt, maar kun je er ook nog leuke prijzen mee winnen.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

Rated 3,0 out of 5
3,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

app problemen

Rated 3,0 out of 5
januari 8, 2023

Sinds 1 januari zijn we overgestapt naar energiezero en dat lijkt en slimme keus, alleen werkt hun software beroerd of helemaal niet. Bij het openen van hun mails breekt er paniek uit bij mijn antivirus-programma’s; Volgens energiezero is het contract niet op1, maar op 2 januari ingegaan; de android-app werkt helemaal niet en sinds 3 januari doet de app op de PC het ook niet meer. Zooi!

Flip Bosscher

Geef zelf een review