Led vloer

Hoe gaaf is dat! Je loopt een zaal binnen en je ziet op de vloer een te gekke afbeelding van bijvoorbeeld je favoriete sporter? Waar dit tot enkele jaren geleden natuurlijk absoluut niet mogelijk was, zien we steeds vaker dat de mogelijkheden onbegrensd zijn. Door het gebruik van interactieve led vloeren kun je namelijk zo goed als alles wat je maar wilt projecteren op de vloer. Ideaal voor tijdens bijvoorbeeld een voorstelling, maar wat dacht je van een prachtige balletvoorstelling waarbij een deel van de dans samengaat met wat er op de led vloer gebeurt? Kortom, een ware toevoeging op verschillende vlakken. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Ideaal om mee te trainen

Waar veel mensen het idee hebben dat deze led vloeren alleen zijn bestemd voor grote evenementen is dit absoluut niet het geval. Zo kun je ze namelijk ook perfect gebruiken voor bijvoorbeeld trainingen en tijdens bepaalde gymoefeningen. Doordat je er namelijk alles op kunt projecteren, zijn de mogelijkheden qua trainingen natuurlijk oneindig. Het grote voordeel is, dat je dus niet eerst een volledig parcours hoeft uit te zetten, maar dat je ook niet alles fysiek klaar hoeft te zetten. Vooral tijdens een gymles is dit bijvoorbeeld een goede manier om alle tijd zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken. Je kunt je wel voorstellen welke effecten het heeft, als je gedurende een jaar lang iedere les een minuut of 10 weet te winnen door het gebruik van led vloeren.

Ook interessant:   Kan verwarmen met een petroleumkachel een goede besparing zijn deze winter?

Conclusie

Uiteindelijk zal in principe iedereen die er ook maar enigszins voordeel van geniet de beschikking moeten hebben over led vloeren. Toch is dit in de praktijk een iets ander verhaal. Vooral scholen en amateur sportvereniging hebben vaak niet de financiële middelen om dergelijke vloeren te kunnen aanschaffen. Ondanks het feit dat het tal van voordelen biedt, weegt dit voor dergelijke verenigingen simpelweg niet op tegen de kosten die ermee gemoeid gaan. Ze zullen dus nog eventje geduld moeten hebben en moeten wachten totdat het aanbod groter is, waardoor ook de prijs eventueel wat zal gaan zakken. Voordelige led vloeren zijn te koop bij Leddisplayexpert BV.