Frank energie review

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

Ben jij op zoek naar een energieleverancier die niet alleen voordelig is, maar het ook probeert leuk te maken voor haar klanten? Dan ben je bij Frank Energie aan het juiste adres. Mede doordat Frank Energie ervoor kiest de marges zo laag als mogelijk te houden, kunnen ze ontzettende scherpe tarieven aanbieden. Niet alleen zijn ze voordelig, maar ook leveren ze groene stroom. Kortom, een absolute aanrader. Toch kunnen we ook begrijpen dat je wellicht nog wat vraagtekens hebt. Want laten we eerlijk zijn, het is niet direct de bekendste energieleverancier welke we kennen. Toch is dat juist vaak een voordeel gezien het feit ze minder ‘overhead’ hebben en dus voordeliger kunnen aanbieden. In deze Frank Energie review vertellen we je alles over de ervaringen bij Frank Energie.

Voordelig

De voornaamste reden waarom je zou moeten kiezen voor Frank Energie, is omdat ze een lage prijs hanteren voor gas en licht. Zo wordt er namelijk, zoals ze zeggen niets verdiend aan gas en elektra wat jij als consument afneemt. Aangezien er toch ergens geld aan verdiend moet worden als bedrijf, zal de winst ogenschijnlijk uit andere zaken komen. Daarnaast word je bij Frank Energie beloont voor het verbruik van minder energie. Ze staan namelijk voor een 100% groen Nederland en willen dit natuurlijk extra kracht bijzetten door de consument te belonen voor goed gedrag.


Volledig uit Nederland opgewekte groene stroom

Wanneer je kiest voor Frank Energie, dan krijg je volledig uit Nederland opgewekte groene stroom. Deze stroom is afkomstig uit Nederlandse wind- en zonneparken. Daarnaast ontvang je van Frank Energie met enige regelmaat praktische tips voor het verminderen van je energieverbruik.

Ook interessant:   Coolblue Energie review

Dynamische prijzen

Deze Frank Energie review zou natuurlijk niet compleet zijn als we niet dieper in zouden gaan op de prijsbepaling van Frank Energie. Zo hanteren ze bij Frank Energie dynamische prijzen. Dat wil zeggen dat je als consument te allen tijde de inkoopprijs betaald, waardoor je dus bij een prijsdaling direct meeprofiteren. Uiteraard geldt dit andersom ook, waardoor je bij een prijsstijging ook direct meer zult moeten gaan betalen. Het grote voordeel daaraan is dat je dus nooit teveel betaald en exact betaald wat de prijs op dat moment is.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

Gas en energie tegen inkoopprijs

Rated 5 out of 5
december 9, 2022

Perfect dat je kunt sturen op je gebruik doordat je de inkoopprijs van gas & energie betaald. Via de app is alles goed inzichtelijk en ben ik vele malen goedkoper uit dan een variabel contract bij de bekende energiereuzen.

Wouter

Geef zelf een review