Vrijopnaam review

0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Wanneer we kijken naar de energieleverancier ‘Vrijopnaam’, dan komen we al snel tot de conclusie dat er steeds meer mensen zijn die kiezen voor de 4 zekerheden waar deze maatschappij voor staat. Zo zijn ze voordelig, duurzaam, eenvoudig en ook flexibel. Alles wat de gemiddelde Nederlander belangrijk vindt bij het aangaan van een overeenkomst met een energieleverancier. Het grote voordeel aan de maatschappij, is dat ze je de mogelijkheid bieden om een zonnepaneel op naam te laten zetten. Hoe dit werkt en welke voordelen het voor je heeft, vertellen we je verderop in dit artikel.

Tibber

Tibber biedt alleen elektra aan maar wel tegen dynamische prijzen met een super app om elektra in te besparen.

⚡️ Betaal achteraf alleen wat je daadwerkelijk hebt verbruikt per maand aan stroom.

⚡️ Lees de volledige Tibber Review van ons!

Dynamische tarieven

Kies je voor zeker, dan kies je voor Vrijopnaam. Het grote voordeel, is dat er geen winst wordt gemaakt op wat jij verbruikt. Dit houdt dus in dat er tegen inkoopprijs wordt verkocht. Het voordeel wat Vrijopnaam heeft, is dat ze uitsluitend werken met opgewekte stroom door middel van zonnepanelen. Niet voor niets bieden ze daarom de klanten ook de mogelijkheid om zonnepanelen op naam te nemen. Deze liggen niet op je eigen dak, maar ergens in een groot park. Op deze manier kun je je steentje bijdragen aan een duurzamer milieu en reduceer je ook de uitstoot van CO2. Maar hoe werkt dit nu eigenlijk, zo paneel op naam, maar niet op je dak?

Zonnepaneel op naam

Eén van de grootste voordelen van Vrijopnaam, is dat ze je de mogelijkheid bieden om zonnepanelen aan te schaffen, die niet op je eigen dak liggen, maar ergens in een zonnepark in Nederland. Dit heeft als voordeel dat je ze zelf niet hoeft aan te schaffen en je dus bijvoorbeeld ook kunt kiezen voor maar één paneel. Het voordeel hieraan is, is dat je jaarlijks per paneel bent verzekerd van 250 kWh met een leveringstarief met een maximum van € 0,08 per kWh dat wordt verkend met je nota. Dit heeft als voordeel dat je dus niet zelf een enorme investering hoeft te doen, maar ook bijvoorbeeld kunt kiezen voor één of twee panelen om zo de kosten maandelijks iets te kunnen drukken. Niet voor niets wint Vrijopnaam daarom dus ook steeds meer aan populariteit.

Ter vergelijking: bij Tibber betaal je €3.95 voor stroom en bij Frank Energie €5 voor stroom en €5 voor gas per maand.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Geef zelf een review