Engie energie review

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Als je kiest voor duurzame en groene energie, dan is Engie energie een absolute aanrader. Niet voor niets is Engie daarom dus ook de grootste investeerder als het gaat om duurzame energie ter wereld. Waar een groot deel van de energieleveranciers namelijk zelf geen groene stroom opwekt, doet Engie dit wel. Juist dat zorgt ervoor dat Engie energie blijft investeren en het verlagen van CO2 uitstoot en in het blijven bouwen van zon- en windparken die volledig in eigen beheer zijn. Naast deze belangrijke punten, zijn er nog een aantal zaken die Engie kenmerken als een absolute A speler in deze markt. In deze Engie energie review bespreken er een aantal.

Je bepaald zelf waar je energie vandaan komt

Het mooie aan een contract bij Engie, is dat je helemaal zelf bepaald waar je energie vandaan komt. Omdat alle energie die Engie levert volledig groen is en bovendien ook allemaal zelf wordt opgewekt, is het dus geen enkel probleem om te herleiden waar deze energie vandaan komt. Zo beschikt Engie over maar liefst 7.500 panelen die in Nijmegen en Zwolle staan en daarnaast ook nog over verschillende windmolenparken. Dit zorgt ervoor dat de energie niet alleen stukken voordeliger is dan bij de meeste andere aanbieders, maar ook volledig groen is.

Voordelige energie

Kies je voor Engie energie, dan ben je verzekerd van de beste prijs. Doordat Engie een enorm breed scala aan eigen mogelijkheden heeft om energie op te wekken, kunnen ze relatief voordelig energie aanbieden. Dit zorgt ervoor dat de prijs van Engie doorgaans een stuk onder de prijs van veel andere aanbieders ligt. Uiteraard zijn er naast een goedkopere leverancier nog allerlei andere mogelijkheden die jij zelf kunt toepassen om ervoor te zorgen dat het verbruik minder wordt. Het isoleren van je huis of het laten plaatsen van zonnepanelen scheelt je namelijk op jaarbasis al snel enkele honderden euro’s.

Contract of variabel

Bij Engie energie ben je vrij om te bepalen of je een contract voor langere tijd wilt afsluiten of dat je voorkeur uitgaat naar een maandelijks opzegbaar contract. Uiteraard moet je er wel rekening mee houden, dat de tarieven voor een langdurig contract doorgaans lager uitvallen, dan wanneer je kiest voor een maandcontract. Echter heb je dan wel de vrijheid om het contract te allen tijde op te zeggen.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Geef zelf een review