Coolblue Energie review

0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Coolblue Energie is een Nederlands energieleverancier die stroom en gas aanbiedt aan particuliere en zakelijke klanten. Ze bieden 100% groene stroom en gas aan en hebben een transparante prijsstructuur zonder verborgen kosten. Ze bieden ook verschillende tarieven aan, zodat klanten kunnen kiezen wat het beste bij hun behoeften past. Hoe ze precies te werk gaan en welke voordelen ze te bieden hebben ten opzichte van alle andere energieleveranciers, bespreken we in deze Coolblue Energie review met je. Dus ben jij voornemens om over te stappen, dan is het zeker de moeite waard om deze review een aandachtig door te lezen.

Laagdrempelig voor iedereen

Kies je voor Coolblue Energie, dan ben je ervan verzekerd dat je de laagste prijs betaald. Doordat je verder nergens aan vast zit, is het de perfecte energieleverancier om mee in zee te gaan. Doordat ze werken met 100 procent opgewekte stroom, wat volledig in Nederland is opgewekt door middel van windmolens en zonnepanelen, is het ook een duurzame keuze om te kiezen voor Coolblue Energie. Heb je momenteel al een energieaanbieder? Dan zeggen ze deze ook gewoon voor je op. Dit maakt het dat je eenvoudig kunt overstappen en direct kunt profiteren van de scherpere tarieven.

Korting op energiebesparende producten

Wanneer je kiest voor energie via Coolblue, dan bespaar je niet alleen op je verbruik, maar krijg je ook korting op allerlei energiebesparende producten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een slimme thermostaat, maar ook wanneer je de keuze maakt om zonnepanelen te laten leggen. Dit maakt het dat het voor veel mensen steeds interessanter wordt om te kiezen voor Coolblue als energieleverancier.

Advies

Een voordelige energienota is natuurlijk al een prettige bijkomstigheid. Maar hoe fijn is het dat je niet alleen op basis van hetzelfde verbruik flink kunt besparen, maar ze je ook regelmatig voorzien van adviezen en tips, zodat je nog meer kunt besparen. Wist je dat je bijvoorbeeld jaarlijks eenvoudig enkele tientallen euro’s kunt besparen door je wasmachine op 30 graden te gebruiken, in plaats van 40? Niet alleen is dit beter voor het milieu, maar ook voor je kleding, het apparaat en de kosten.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Geef zelf een review