Zonneplan slimme energie review

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

⚡️ Lees de reviews van Zonneplan Energie klanten & deel je eigen review


Ben jij op zoek naar een andere energieleverancier? Dan is de keuze natuurlijk enorm. Toch is het goed om eens verder te kijken dan de grote gerenommeerde bedrijven. Niet voor niets betreden er namelijk steeds meer wat kleinere leveranciers die interessante tarieven bieden. Het voordeel aan stroom en ook gas, is dat je geen verschil merkt in kwaliteit. Eén van de spelers die interessant is om in de gaten te houden, is Zonneplan Slimme energie. Om je een idee te geven hoe ze te werk gaan en welke voordelen ze bieden, hebben we een Zonneplan energie review geschreven voor je. Doe er dus je voordeel mee!

Zonneplan Energie

Voordelige tarieven

Op het moment dat jij je energiecontract gaat vergelijken en misschien zelfs wel wilt overstappen, is het logisch dat je eerst kijkt naar de tarieven. Juist dit is waarvoor je bij Zonneplan energie op de juiste plek bent. Doordat de energie volledig groen is en dus ook zelf wordt opgewekt, liggen de kosten een stuk lager, dan wanneer het op een andere manier wordt opgewekt. Daarnaast kun je door middel van de app exact zien wanneer het voordelig is om stroom te gebruiken. Ideaal dus wanneer je voor dat je naar bed gaat nog even een wasje wil draaien of de vaatwasser wilt aanzetten.

Prijzen per uur

Doordat je bij Zonneplan energie geen vast prijs betaald, maar de prijs per uur, weet je altijd zeker dat je de juiste prijs betaalt. Dit kan het ene uur een stuk hoger liggen dan het andere uur. Juist dit maakt het dat je eenvoudig zelf kunt bepalen of je dat uur juist wel of geen gebruik wilt maken van het stroom. Nu zal dit voor de kleine apparaten niet heel veel verschil maken, maar je kunt je voorstellen dat de impact bij het opladen van je elektrische auto enorm kan zijn.

Je betaalt wat je verbruikt

In deze Zonneplan energie review heb je al verschillende voordelen kunnen lezen. Het laatste voordeel wat je hebt, is dat je betaald wat je daadwerkelijk verbruikt. Dat betekent dus dat je geen voorschot betaald, waarbij je het risico loopt dat je aan het eind een hoop terug moet betalen, maar dat je iedere maand je actuele verbruik betaald. Zo weet je dus exact wat je kwijt bent en kom je niet voor een verrassing te staan.

Meer van Zonneplan

Naast Zonneplan Energie, biedt Zonneplan ook andere eigen producten aan. Van origine is het een zonnepanelen bedrijf en is het de grootste zonnepanelen installateur van Nederland, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Door een totaaloplossing te bieden met eigen installateurs, eigen zonnepanelen en een eigen app, krijg je als Zonneplan klant een ecosysteem waarbinnen je alles kunt zien en monitoren.

Naast de zonnepanelen, heeft Zonneplan de afgelopen jaren nog meer producten geïntroduceerd. Zo heeft Zonneplan een eigen laadpaal voor de elektrische auto en sinds 2024 bieden ze ook een eigen thuisbatterij aan, de Zonneplan Nexus.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Geef zelf een review