Vattenfall energie review

0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Voor wie regelmatig televisie kijkt of radio luistert, heeft ongetwijfeld de visie van Vattenfall energie wel eens voorbij horen komen. Vattenfall energie streeft namelijk naar een volledig fossielvrij leven binnen één generatie. Dit is natuurlijk een ontzettend mooi streven en daar doen ze dan ook daadwerkelijk alles aan. Om je een idee te geven wat Vattenfall allemaal doet en wat ze als energieleverancier voor meerwaarde kunnen zijn voor jou, hebben we deze Vattenfall energie review geschreven. Hierin worden allerlei verschillende zaken belicht, die jou uiteindelijk kunnen helpen bij het maken van je keuze.

Groene energie

Uiteraard levert Vattenfall groene energie. Met hun maar liefst 20.000 werknemers werkzaam in 8 verschillende landen en een klantenportefeuille die bestaat uit ruim 10 miljoen klanten, is Vattenfall energie met stip één van de grote spelers op de energiemarkt te noemen. Naast het feit dat groene energie een enorme impact heeft om de uitstoot van CO2, vindt Vattenfall dat er veel meer gedaan moet worden dan alleen groene energie. Het is namelijk niet alleen het opwekken van groene energie volgens Vattenfall. Er moet veel verder gekeken worden dan dat alleen. Niet voor niets is Vattenfall iedere dag weer keihard op zoek naar oplossing voor al deze maatschappelijke uitdagingen zoals ze deze zelf noemen.

Wat mag ik als klant van Vattenfall verwachten?

Wanneer je kiest voor Vattenfall, dan mag je verwachten dat je groene stroom krijgt opgewekt in eigen land. Met een enorme scala aan zonne- en windparken beschikken ze over de capaciteit om alle klanten te kunnen voorzien van zelf opgewekte groene energie. Doordat ze hierin blijven investeren, wordt de opbrengst steeds groter, waardoor ze steeds meer mensen kunnen blijven voorzien. Het is zelfs zo dat Vattenfall de teveel opgewekte groene energie inzet om ook andere huishoudens te kunnen voorzien van groene stroom, door deze stroom door te verkopen aan de concurrent.

Contracten bij Vattenfall

Bij Vattenfall heb je de vrijheid om je contract maandelijks op te zetten, iets wat ondanks het feit dat het bij de meeste energieleveranciers mogelijk is wel belangrijk is om in deze Vattenfall energie review te benoemen. Zo hoef je dus niet bang te zijn voor een langdurig contract, maar kun je er te allen tijd gewoon van af.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Geef zelf een review