Nextenergy of Frank Energie?

Ben jij op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Dan is de kans vrij groot dat je ogen zijn gevallen op twee op dit moment populaire aanbieders. De ene is Nextenergy en de ander is Frank Energie. Maar welke van de twee zou je nu het beste kunnen kiezen? Omdat beide partijen zo hun voor- en ook nadelen kennen, is het goed ze beide te bespreken. Op deze manier geven we je inzicht in wat de beide leverancier nu eigenlijk van elkaar onderscheidt en kun je op basis daarvan je keuze maken.

Nextenergy

Kies je voor Nextenergy, dan heb je als grote voordeel dat je inzicht hebt in de drukte op het net. Dat houdt dus concreet in dat wanneer het net teveel energie bevat, de prijzen doorgaans lager uitvallen, dan wanneer er wat minder aanbod is op dat moment. Je kunt je dus wel voorstellen dat dit zeker de moeite waard kan zijn om rekening mee te houden. Op deze manier kun je, wanneer je hier slim mee omgaat, flink wat euro’s besparen op je energierekening iedere maand. Daarnaast krijg je energie tegen inkoopprijzen en geniet van je CO2 gecompenseerd gas. Kortom, niet alleen goed voor je portemonnee dus, maar ook voor het milieu. Ook zit je niet vast aan een langdurig contract en kun je op ieder gewenst moment, zonder dat je een boete hoeft te betalen, overstappen naar een andere leverancier.

⚡️ Bekijk nu jouw voordelige aanbod van Nextenergy! ⚡️

Frank Energie


Net als bij Nextenergy, krijg je ook bij Frank Energie energie tegen inkoopprijzen. Het voordeel is hierbij dus dat je nooit teveel betaald. Daarbij komt ook dat de stroom duurzaam wordt opgewekt en uit Nederlandse wind- en zonneparken komt. Daarnaast helpt Frank Energie je met het gebruik van minder gas en energie, door je te coachen bij het gebruik van bepaalde apparatuur. Alles bij elkaar maakt dit het dat het op meerdere manieren goed is voor zowel je energienota, als de uitstoot van CO2 en dus het milieu. Door het realtime inzicht in zowel de kosten als het verbruik, kun je eenvoudig zelf bijsturen wanneer je het idee hebt dat de kosten hoger uitvallen dan gewenst.

⚡️ Bekijk nu jouw scherpe aanbod van Frank Energie! ⚡️