ANWB Energie of Frank Energie?

Waar we tot enkele jaren geleden vaak massaal kozen voor de gevestigde namen als het ging om onze energieleverancier. Zien we dat dit vandaag de dag allang niet meer het geval is. Tegenwoordig komen er jaarlijks verschillende leveranciers bij, die niet alleen competitief zijn qua prijs, maar ook op het gebied van milieu flinke slagen weten te maken. Het is daarom dus ook niet zo heel vreemd dat de welbekende taart jaarlijks opnieuw dient te worden verdeeld. Eén van de partijen die de laatste jaren steeds meer terrein weet te winnen, dat is ANWB Energie. Waar de meeste de ANWB natuurlijk kennen van de bekende palen langs de kant van de weg en de wegenwacht, bieden ze ook energie. Ook Frank Energie is overigens één van de nieuwe spelers die zich sinds kort mengt in deze markt, maar welke van de twee is nu eigenlijk de beste keuze?

⚡️ Overweeg je ANWB Energie? Bekijk ook het aanbod van Frank Energie! ⚡️

ANWB Energie

Kies je voor ANWB Energie, dan weet je zeker dat je de dagprijs betaalt. Sterker nog, als we kijken naar de prijs per kWh stroom, dan gaat deze per uur. Zo kun je via de APP exact zien wanneer het verstandig is om veel van het net te vragen. Er zijn zelfs dagen bij dat er zoveel stroom beschikbaar is, dat je er zelfs enkele centen voor terug krijgt wanneer je dan gebruikmaakt van het stroomnet. Uiteraard is dit eerder uitzondering dan regel, maar wel handig om in de gaten te houden. Stel dat je bijvoorbeeld je auto zou willen opladen, dan is het natuurlijk zeker de moeite waard om even te kijken wanneer de tarieven het gunstigste zijn. Ook hoef je je geen zorgen te maken om langdurige contracten.


Frank Energie

Eén van de twee andere relatief nieuwe spelers op deze markt, is Frank Energie. Frank Energie energie berekend de inkoopprijzen namelijk één op één door aan haar klanten. Dat houdt dus in dat je niet bang hoeft te zijn dat je teveel betaalt. Uiteraard is het wel goed om er rekening mee te houden dat je nog wel te maken krijgt met de netbeheer- en abonnementskosten. Overigens betaal je deze bij iedere leverancier. Wel is het aan te raden hier kritisch naar te kijken. Het kan dus heel goed zijn dat de kosten per kuub gas of kWh stroom voordeliger uitvallen, maar de kosten voor levering hoger zijn. Bekijk dus altijd de totaalprijs, zodat je zeker weet dat je onderaan de streep betaalt.

⚡️ Bekijk het scherpe aanbod van van Frank Energie! ⚡️