Nextenergy review

Rated 3 out of 5
3 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

NextEnergy is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en toepassing van duurzame energie- en technologie oplossingen. Dus ben jij op zoek naar een eerlijk en transparant energieleverancier, dan ben je bij Nextenergy aan het juiste adres. Het grote voordeel aan Nextenergy, is dat je altijd weet waar je aan toe bent. Doordat er gebruik wordt gemaakt van dynamische inkoopprijzen, profiteer je als klant direct op het moment dat de tarieven omlaag gaan. Uiteraard geldt andersom hetzelfde. Dit heeft als voordeel dat je dus nooit teveel betaald. Waar veel andere aanbieders ervoor kiezen de prijzen maandelijks te herzien, is dit bij Nextenergy dus niet het geval!

Energie tegen inkoopprijs

Kies je voor Nextenergy, dan ben je verzekerd van de scherpste prijzen. Doordat stroom en gas scherp kunnen worden ingekocht, worden deze tegen inkoopprijs doorverkocht aan de klanten. Dit heeft als grote voordeel dat je direct profiteert op het moment dat de prijzen dalen. Daarbij komt ook dat je niet vastzit aan een langdurig contract en dus op ieder gewenst moment kunt besluiten om over te stappen naar een andere energieleverancier. Gezien de scherpe tarieven is deze kans vrij klein, maar is het wel goed te weten dat de mogelijkheid er wel is.

Groen energie

Duurzaamheid staat steeds hoger op de agenda. Sterker nog, het is inmiddels één van de belangrijkste punten die spelen in de wereld. Des te belangrijk is het dus om kritisch te kijken naar energieaanbieders die leveren op basis van groene energie. Dat houdt in dat stroom op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt, door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen of windmolens. Dus ben jij op zoek naar een energieleverancier die niet alleen de scherpste prijzen biedt, maar ook groene energie? Dan ben je bij Nextenergy aan het juiste adres. Het enige wat jij hoeft te doen, is te kijken of je al over kunt stappen vanaf je huidige energieleverancier. Is dit niet het geval, dan is het zeker raadzaam om te kijken welke besparen het je zou kunnen opleveren. Dit afgezet tegen de boete die je moet betalen, kan het vaak alsnog aantrekkelijk maken om direct over te stappen.

Ook interessant:   Zonneplan slimme energie review

Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

Rated 3 out of 5
3 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

Informatie niet correct

Rated 3 out of 5
januari 19, 2023

Na een contract te hebben afgesloten werd mij gevraagd een waarborgsom van € 750,- te betalen alvorens tot levering kon worden overgegaan.

Ook factureert NextEnergy maandelijks een vaste vergoeding van € 5,- terwijl wordt aangegeven dat er tegen inkoopsprijzen wordt geleverd. Tibber doet dat niet en levert echt tegen inkoopsprijzen.

Marcel De Groot

Antwoord van Energieprijzengids.nl

Goed om erbij te vermelden dat de waarborgsom alleen gevraagd wordt bij bijvoorbeeld een BKR notering, dit geldt voor alle leveranciers. Daarnaast vraagt ook Tibber een vaste vergoeding (€3.95), net als alle andere aanbieders van dynamische energieprijzen.


Geef zelf een review