Shell energy review

Shell is een hele grote energiemaatschappij, ook bestaat Shell al heel erg lang. Dat betekent ook dat je niet hoeft te twijfelen of Shell wel betrouwbaar is. Wel is het zo dat meeste mensen niet weten dat Shell ook energie levert. Shell energy heeft dan ook een groot aandeel in de energielevering in het land.

Wat levert Shell energy?

Shell energy levert in principe alles wat je nodig hebt, zo levert Shell energy stroom maar ook gas. Je kunt dus met 1 contract alles krijgen, het is niet zo dat je bij de ene energie moet halen en bij het andere gas. Shell energy zorgt ervoor dat je alles op 1 rekening krijgt en dat is wel zo makkelijk. Geen gedoe met verschillende leveranciers want je krijgt alles in 1 keer.

Is Shell energy betrouwbaar?

Je hoeft je echt geen zorgen te maken of Shell energy betrouwbaar is want dat is het zeker, zo’n grote naam kan ook geen slechte review gebruiken. Op het moment dat Shell energy een slechte review krijgt trekt dat het hele bedrijf aan en dat betekent dus ook het gedeelte van de olie en brandstof. Shell energy zal er dus alles aan doen om ervoor te zorgen dat de reviews goed zijn zodat er geen schade komt binnen het bedrijf.

Waar levert Shell energy?

Shell energy levert energie door het hele land, het maakt dus niet uit of je in Groningen woont of in Maastricht. Je kunt heel makkelijk Shell energy aanvragen door via hun website te kijken wat het jou zal gaan kosten, je hoeft enkel maar je postcode en huisnummer in te voeren. Als je dat hebt gedaan kun je kijken of dat jij het tarief van Shell energy goed vindt, als je dat goed vindt dan kun je verder gaan met de stappen om Shell energy aan te vragen.

Wat moet je doen bij vragen?

Als je vragen hebt dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Shell energy, ze staan jou daar heel erg graag te woord. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen, je bepaalt helemaal zelf welke manier je het fijnste vindt. Je kunt op de website kijken of jouw antwoord daartussen staat, als dat niet zo is dan kun je natuurlijk altijd nog persoonlijk contact opnemen met Shell energy. Je kunt dat doen door ze een bericht te sturen maar je kunt ook telefonisch contact opnemen om een vraag op je antwoord te krijgen.