Easyenergie review

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Easyenergie is misschien dan wel niet één van de bekendste energieleveranciers die we kennen, maar dat wil natuurlijk absoluut niet zeggen dat ze niet de moeite waard zijn om eens goed onder de loep te nemen. Wanneer ze namelijk buitenproportionele prijzen hadden gehanteerd, dan was het natuurlijk snel gebeurt. Om je een idee te geven hoe Easyenergie te werk gaat en wat je van ze kunt verwachten, hebben we ze een flink doorgelicht. Alle bevindingen rondom deze energiemaatschappij lees je in deze Easyenergie review

Altijd goedkope energie

Het grote voordeel bij Easyenergie, is dat je nooit bang hoeft te zijn dat je teveel betaald. Dit komt doordat je altijd de inkoopprijs betaald. Op deze manier betaal je dus nooit teveel voor je gas en ook niet voor je elektriciteit. Dit maakt het dat Easyenergie een goede keuze is als leverancier voor je energie. Vooral in een tijd waarin de energie steeds duurder wordt, is het extra belangrijk hier als consument altijd kritisch naar te blijven kijken. Door je contract periodiek onder de loep te nemen, weet je zeker dat je altijd goed zit. Vooral wanneer je geen langdurig contract hebt, is je opzegtermijn vaak niet langer dan een maand.

Actueel tarief door de slimme meter

Wat we natuurlijk absoluut niet mogen vergeten in deze Easyenergie review, is dat ze werken op basis van een dagtarief gekoppeld aan je slimme meter. Dat betekent dat je bij een eventuele daling direct profiteert van lagere tarieven. Dit maakt het dat je nooit teveel betaald en altijd betaalt wat het ook op dat moment kost. Het kan dus zijn dat je de ene dag iets meer betaald dan de andere. Ook dat biedt je direct de mogelijkheid om kritisch te kijken naar het gebruik van bijvoorbeeld stroom. Stel je hebt een elektrische auto, dan kan het verstandig zijn deze even een dag later op te laden, mits je dat redt natuurlijk.

Geen kosten om op te zeggen

Op het moment dat jij je contract op wilt zeggen omdat je misschien wel niet meer tevreden bent of om een andere willekeurige reden. Dan hoef je niet bang te zijn dat je ergens aan vast zit. Zo kun je zonder boete te hoeven betalen direct overstappen naar een andere leverancier.


Beoordeling van Energieprijzengids.nl klanten

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.


Geef zelf een review