Delta energie review

Op zoek naar een goedkope energieleverancier? Dan zit je bij Delta energie echt wel op je plaats, er wordt namelijk alles gedaan om ervoor te zorgen dat jij op de goedkoopste manier energie krijgt. Je kunt dan eens een extra keer koken of de wasmachine wat vaker aanzetten. Bij Delta energie krijg je namelijk geen hoge rekeningen achteraf, dat zit toch wel een stuk fijner.

Is Delta energie echt goedkoop?

Of Delta energie echt goedkoop is dat verschilt per persoon die je het vraagt. De ene vindt Delta energie te duur en de andere weer goedkoop, dat krijg je met veel energieleveranciers. Ze moeten met elkaar concurreren waardoor de ene goedkoper is en de andere weer wat duurder, door dat met elkaar te doen krijg je de prijsverschillen waarmee ze de klanten binnen kunnen trekken.

Waar komt Delta energie vandaan?

Niet iedereen heeft van Delta energie gehoord, dat komt omdat Delta energie vooral in een bepaald deel van het land levert en dat is Middelburg. Doordat ze in Middelburg zitten leveren ze ook vooral aan klanten in die regio, als jij dus ver van Middelburg af woont dan kan het zijn dat je nog nooit van Delta energie hebt gehoord.

Is Delta energie groot?

Delta energie is niet bepaald een klein bedrijf te noemen, met een groot aantal medewerkers van zo’n 115 mensen is het toch een aardig bedrijf te noemen. Het is zo dat Delta energie een omzet heeft van 549 miljoen euro per jaar en dat is een heel groot bedrag. Het is dus zeker wel een bedrijf wat mee kan doen met de grotere bedrijven, je hoeft dus niet bang te zijn dat het niet betrouwbaar is want dat is het zeker wel. Sinds 1991 bestaat Delta energie al, dat geeft aan hoe lang hun ook al meedoen aan het leveren.

Wat levert Delta energie

Als jij je bij Delta energie wilt aansluiten dan kun je kiezen voor de levering van elektriciteit en aardgas, dat is eigenlijk dus vooral wat je nodig hebt om normaal te kunnen leven. Je bepaalt zelf hoe een contract eruit ziet, vaak zijn er mooie acties waardoor je een goed contract af kunt sluiten. Meestal is het wel zo dat je een tijdje vast zit aan het contract, een contract gaat meestal in voor een paar jaar. Denk dus goed na voordat je een contract afsluit, je kunt daarna namelijk niet zomaar meer van het contract af komen.